jueves, 31 de mayo de 2012

ACTIVIDADES DE AUTOAVALUACIÓN


Aquest Grup esta format per: Lucas Paula, Gemma Bernabeu, Guillem Lluch, Alberto Betes i Sara Muñoz. Nosaltres durant les ultimes classes de filosofia, hem estat estudiant les distintes ètiques teleològiques i per acabar el tema i tindre un aprenentatge mes elevat la professora ens va proposar per a fer unes activitats de autoavaluació, es a dir, nosaltres teníem que fer de professors!  Kant, Aristóteles, Epicuro i Jonh Stuart Mill, no et sonen? No et preocupes! Sols tens que fer les activitats que nosaltres hem proposat a aquest blog. A que esperes? Mans en l’obra!


2 comentarios:

  1. Ana hay tres actividades que están, pero que no hacen falta, son la 2,3,4 son de ordenar palabras, la única que vale es la 4 (ética hedonista), no he podido quitarlas porque sino pasaba una cosas rara que tenia que hacer toda la entrada otra vez... Así que te lo dejo así... si hay algún problema me avisas! Sara.

    ResponderEliminar
  2. He considerat les activitats que són diferents, una per persona i vos he afegit un punt més per la iniciativa -un poc frustrada- a tots els membres del grup, com si foren activitats de millora de nota perquè en realitat són activitats vàlides. No puc donar-li més valor perquè hi ha un company que també ha fet una activitat voluntària i a ell també li ha de sumar la seua. Bon treball.

    ResponderEliminar